2011. december 25., vasárnap

Napraforgócsíra kapszula 100db-A Szép Bőrért - Jelenlegi ára: 1 950 Ft

Bio+Active Napraforgócsíra kapszula, 100 db
Vásároljon több terméket és spóroljon a postaköltségen!
10. 000Ft feletti vásárlás esetén NINCS szállítási költség!
Hatásterületek:
- bőrtápláló, tisztító
- pattanásokra
- ödémákra is hatékony -- magas foszfor és kalcium tartalma fontos a csontoknak, fogaknak, kell a zsírok és szénhidrátok emésztéséhez, szövet- és izomtónushoz, idegrendszerhez
- vastartalma a vörösvértestképzéshez, réztartalma a vas felhasználásához szükséges - jódot tartalmaz, amely a pajzsmirigy-hormon alkotórésze, valamint elengedhetetlen az idegsejtek működéséhez - magnéziumot tartalmaz az izom- agy-, tüdőszövetek működéséhez - fehérjetartalma 30% - kiváló niacin (bőrvitamin) forrás - gyógyhatású tüdőbetegségek, torokkaparás, köhögés, hörghurut, veseproblémáknál, és lázcsillapító hatású - magas rosttartalma az egészséges bélflórát táplálja, segíti a bélperisztaltikát - klorofilltartalma segíti a vér oxigénszállítását a sejtekhez - tisztít, méregtelenít, vízhajtó hatása van - jótékony hatással van a cukorbetegségre
A napraforgó (Helianthus annus) a XVI. században került Amerikából Európába. Magjának olaját étkezési célokra és gyógyszeres kenőcsök készítésére használják.
Leveléből, virágjából és magjából készült tinktúrát a népi gyógyászatban nehezen gyógyuló sebek és száraz, pikkelyesen hámló, vagy pattanásos bőr kezelésére használták.
A napraforgó csíra erősen méregtelenítő és tisztító hatású, csökkenti a koleszterinszintet, de hatékony prosztata- és hólyaggyulladás, valamint szemproblémák esetén is.
Magas foszfor és  kalcium tartalma fontos a csontoknak, fogaknak, szükséges a zsírok és szénhidrátok emésztéséhez, a szövet- és izomtónushoz. Vastartalma a vörösvértest képzéshez, réztartalma a vas felhasználásához szükséges. Jódot tartalmaz, amely a pajzsmirigy-hormon alkotórésze, valamint elengedhetetlen a idegsejtek normális működéséhez is. Niacin hiányában csökken a fehérvérsejtek száma a szervezetünkben, valamint egyéb vitaminok felszívódását is csökkentheti, ilyen a vas és a B12 vitaminok.
Rendszeres fogyasztása segít az egészség megőrzésében!   Felhasználási javaslat:   3x1 kapszula/nap.   Bő folyadékkal bevenni!   Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!   Megjegyzés: A jelenleg hatályos jogszabályokat betartva, a termék hatásairól leírást nem közölhetnénk! A könnyebb tájékozódásért, a termékekben található összetevők és hatóanyagok alapján az interneten megtalálható leírások alapján gyűjtöttünk össze rövid tájékozatót!



Jelenlegi ára: 1 950 Ft

Az aukció vége: 2011-12-29 15:44
. Napraforgócsíra kapszula 100db-A Szép Bőrért - Jelenlegi ára: 1 950 Ft